Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O nama

Već pet godina u centru Beograda postoji kuća gudačkih muzičkih instrumenata.
Mesto gde se nalazi sve sto  je potrebno da biste vas instrument održali u najboljem mogućem stanju, sačuvali i opremili tako da vam sviranje bude zadovoljstvo.

Opremu i material nabavljamo od najpoznatijih svetskih proizvođača i u svakom trenutku u našoj prodavnici je preko pet stotina artikala.

Gudalo koje muzičar izabere ima značajan uticaj na kvalitet izvođenja  muzike.
Kako  svako gudalo različito reaguje na različite poteze, samo pravo gudalo može izvući najbolji kvalitet iz instrumenta i poboljšati umeće gudača.
Ono što nas izdvaja od ostlih prodavnica muzičkih instrumenata je majstorska radionica Vladimira Radosavljevića.
Osim kvalitetne zamene struna na gudalu, restauracije, reparacije gudala I instrumenata ,ovo je mesto sureta sa majstorom I istinskim zaljubljenicima u ovaj posao.
Mesto gde možete dobiti savet, podeliti iskustvo i razrešiti bilo koju nedoumicu koja se odnosi na gudačke instrumente.

Kako pronaći pravo gudalo za Vas
?
Najbolji način je da ih jednostavno probate u uobičajenim okolnostima…da svirate. Tada ćete znati kada gudalo radi za Vas.

Težina, balans, osećaj u ruci, način na koji ide nanize i naviše,  kao i  različiti potezi  kojima se izvlači željeni  ton iz instrumenta su elementi koje treba razmotriti, a koje može zadovoljiti samo kvalitetno i fino, ručno izrađeno gudalo.

Sve to i još mnogo toga možete pronaći kod nas ukoliko nas kontaktrirate na naše brojeve telefona ili nas posetite direktno.