Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Radionica

Pravljenje, restauriranje i zamena struna na gudalu za violine, viole i volon čela

Pretežna delatnost naše radionice je zamena struna na gudalu, koje je Vladimir imao prilike da usavrši radeći za najpoznatije radnje u New Yorku, gde je restunirao gudala kojima sviraju najveći svetski muzičari.
U prilici smo da ponudimo najkvalitetnije strune, kakve se koriste u New Yorku, kao i one koje zadovoljavaju potrebe jednostavnijih gudala, po pristupačnoj ceni.

Održavanje gudačkih instrumenata

na kojima izvodimo sve reparacije neophodne za najviši nivo korišćenja.
Prednost imaju vredniji instrumenti.
U slučaju da instrument  visokog kvaliteta i velike vrenosti zahteva složenu reparaturu, koja podrazumeva poznavanje specificnosti gaditeljstva iz grada odakle potiče, poznavanje laka, intarzije i mera karakterističnih za područje porekla, imamo mogućnost konsultacije sa poznatim svetskim stručnjacima, kako bi reparatura bila urađena u skladu sa etikom i sa ciljem očuvanja starih, vrednih instrumenata.

Izdajemo stručna mišljenja za gudačke instrumente i gudala

Ukoliko nam graditelj nije poznat,  misljenje mozemo pribaviti od priznatih svetskih poznavalaca  sa kojima imamo kontinuiranu, visegodisnju saradnju.

Sve to i još mnogo toga možete pronaći kod nas ukoliko nas kontaktrirate na naše brojeve telefona ili nas posetite direktno.